Today Amazon Quiz Answers All In One

Hello Friends me aap sabko Amazon Quiz ke questions ke answers updates is post me dene wala hu jinte bhi quiz hoge sabhi ke. Aap sabhi jante hai ke Amazon me Quiz hote rhte hai aur apko kuch question ke answers nhi pata hote h to ab aap yha se sabhi question ke answer mil jayege.Join Telegram Channel For More updates.  

How To Play Amazon Quiz ?

  • Yah Amazon Quiz Sirf Android App me available hai.
  • Download Amazon App First.
  • Amazon App open kare aur Login or Sign up karlo.
  • Amazon Search me jake “Quiz” Search kare.
  • Uske Baad Apke samne sare result aa jayega.
  • Apko jis bhi Quiz me register karna hai uspe click kare.
  • 5 Questions ke sahi answer dene hai tabhi select hoge.
  • Ab aapko sahi answer dene ke bad wait karna hai results ka.
  • aapke luck ke depend karta hai ab – Best Of Luck

Amazon Quiz Details: 12 April 2020

 Amazon quiz today prizeOnePlus 7T Pro
 Amazon quiz Time 8 AM to 12 PM
 Amazon quiz Date 12 April 2020
 Winners List Will Declare On 30 April 2020

OnePlus 7T Pro Quiz Answers – 12 April 2020

Question 1. Dubai has recently opened the world’s first hospital for which of the following? Answer – Camels  

Question 2. What is the name of the first indigenous testing kit for COVID-19 in India, made by Pune based Mylab? Answer – PathoDetect  

Question 3. The Singer Laren museum in Amsterdam recently announced the theft of the 1884 painting ‘Spring Garden’ by which famous artist?

Answer – Van Gogh  

Question 4. Viewpoint is a new market research app launched by which global tech giant? Answer – Facebook  

Question 5. Which Indian state celebrates ‘Utkal Divas’ – the state’s foundation day on April 1? Answer – OdishaPurane Amazon Quiz Answers    Amazon Quiz Details: 11 April 2020

 Amazon quiz today prizeXbox One S Gaming Console
 Amazon quiz Time 8 AM to 12 PM
 Amazon quiz Date 11 April 2020
 Winners List Will Declare On 30 April 2020

Xbox One S Gaming Console Quiz Answer – 11 April 2020

Question 1. The daughter of Gokuladas and Vrajkunwerba Kapadia born on this date (11 April) in 1869 was the mother to Harilal, Manilal, Ramdas and Devdas. Who was she?

Answers – Kasturba Gandhi  

Question 2. Dr. Balram Bhargava is the current Director-General of which Government of India institution?

Answers – ICMR  

Question 3. Which group video chatting app, which has recently had a sudden burst of popularity was launched by Life on Air, Inc. in 2016?

Answers – Houseparty  

Question 4. Dzongkha is the national and official language of which neighbouring country of India? Answers – Bhutan  

Question 5. Which global institution recently issued ‘Pandemic Bonds’ for the first time to raise money for the COVID-19 crisis?

Answers – World Bank


      Amazon Quiz Details: 10 April 2020

 Amazon quiz today prizeBose 700 Bluetooth Headphones
 Amazon quiz Time 8 AM to 12 PM
 Amazon quiz Date 10 April 2020
 Winners List Will Declare On 30 April 2020

Bose 700 Bluetooth Headphones Quiz Answers – 10 April 2020

Question 1. Which activist referred to as Mahatma born on 11th April, formed the Satyashodhak Samaj to attain equal rights for the unprivileged?

Answers – Jyotirao Phule  

Question 2. The Dumurjala stadium was recently converted into a 150 bed quarantine facility. In which state is it located?

Answers – West Bengal  

Question 3. Which of these is one of the stages in the Men’s 2020 ICC T20 World Cup, as per the initial tournament schedule?

Answers – Super 12s  

Question 4. Which of these is the theme for World Health Day 2020 observed on April 7? Answers – support nurses and midwives  

Question 5. Which of these social reformers born on 14th April was posthumously awarded the Bharat Ratna in the same year as Nelson Mandela?

Answers – BR Ambedkar


    Amazon Quiz Details: 09 April 2020

 Amazon quiz today prize₹50,000 Amazon Pay Balance
 Amazon quiz Time 8 AM to 12 PM
 Amazon quiz Date 9 April 2020
 Winners List Will Declare On 30 April 2020

₹50,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 9 April 2020

Question 1: Which famous musician born on April 7th at Varanasi created music for Satyajit Ray’s famous Apu trilogy?

Answer: Ravi Shankar  

Question 2: Recently demised Air Vice Marshall (Retd) Chandan Singh Rathore- a 1971 war hero is a recipient of which of these awards?

Answer: Maha Vir Chakra  

Question 3: WWE’s flagship event, Wrestlemania was held under closed doors without an audience in 2020, where was it scheduled originally?

Answer: Ray Jay, Tampa Bay  

Question 4: The Devil Made Me Do It’ is the tagline of the upcoming 3rd edition of which movie series?

Answer: Conjuring  

Question 5: National Maritime Day is celebrated on April 5th, on the occasion of a ship owned by which company sailing from Mumbai to the UK?

Answer: Scindia Steam Navigation


    Amazon Quiz Details: 08 April 2020

 Amazon quiz today prizeApple iPhone XR
 Amazon quiz Time 8 AM to 12 PM
 Amazon quiz Date 8 April 2020
 Winners List Will Declare On 30 April 2020

Apple iPhone XR Amazon Quiz Answers – 8 April 2020

Question 1. Which of these is a people movement that appeals to switch off your lights at home for an hour on March 28 every year?

Answers – Earth Hour  

Question 2. Which of these singers recently put on a free performance on Instagram for his fans, calling it ‘Together at Home’?

Answers – Chris Martin  

Question 3. Tedros Adhanom Ghebreyesus is the current Director-General of which global organisation?

Answers – WHO  

Question 4. Starring Abhishek Bachchan and Rajkummar Rao, Anurag Basu is directing a 2020 dark comedy anthology film named after which game?

Answers – Ludo  

Question 5. Former Olympic champion Thomas Bach is the current elected President of which international sports body in the news?

Answers – IOC

Leave a Comment